Toppestaties in sport en werk

ProActief werkt samen met Ruben Dekker, sportpsycholoog VSPN® en oprichter van het bureau Top Consultancy & Coaching. Ruben Dekker combineert onderzoekstechnieken en mentale training om een atleet, coach, sportteam, bond en/of sportorganisatie te adviseren en te coachen in de ontwikkeling tot onafhankelijke topper.

Op maat gesneden producten

TOP|Consultancy & Coaching is een psychologisch adviesbureau dat zich richt op topprestaties in sport en werk. Prestatiemanagement is onderwerp van Assessment, Advisering en Coaching met op maat gesneden producten en adviesdiensten op het gebied van Mentale Training & Begeleiding; Teamoptimalisatie; Organisatieontwikkeling; en Projectmanagement.

Resultaatverbetering

Door de groeiende haastige en competitieve maatschappij wordt werken vergelijkbaar met topsport. Managers, atleten, ondernemers, onderwijzers, coaches, werknemers, artiesten, studenten, feitelijk iedereen kan profiteren van resultaatverbetering door TOP Training & Begeleiding. Onderwerpen die veel aan de orde komen zijn Pieken, Weerbaarheid, Focus & Flow, Overtraindheid & Stress, Loopbaanontwikkeling, Blessurepreventie, Vermoeidheid, Communicatie, Peak Performance.

Pieken op het juiste moment

De professionalisering en commercialisering van de sportpraktijk zorgt ervoor dat er steeds hogere eisen gesteld worden aan atleten, coaches en sportorganisaties. Verschillen aan de top zijn klein. Om met druk, verwachtingen, sensatie, afleiding en succes om te kunnen gaan zijn mentale vaardigheden cruciaal. Waarom pieken toppers op het juiste moment, daar waar anderen falen? De Toestand van Optimaal Presteren (de TOP in het kort), ligt aan de basis van succesvol presteren op elk niveau. Aan de top zijn fysieke verschillen zelden de onderscheidende factor en worden mentale factoren veelal bepalend voor het behalen van succes en het leveren van topprestaties. Dit geldt in topsport maar net zo goed op de werkvloer.

Behandelingen & advies op maat!

Geen wachtlijsten, u kunt altijd  binnen 24 uur bij ons terecht.

Maak direct een afspraak

Gratis proefweek fitness

Contact

ProActief Fysiotherapie
Trekweg 51
1338 GA Almere,
Telefoon: 036 711 5381
E-mail: info@proactief-sport.nl

Contact

Openingstijden

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag09:00 – 15:00
  • Zondag09:00 – 15:00