Groepslesaanbod

CrossFit

Een sport waarbij je al je spieren telkens op een andere manier traint en waar het nooit saai wordt. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een functionele trainingsvorm. Het is gericht op de verbetering van je fysieke en mentale fitheid. CrossFit bereidt je voor op het dagelijks leven. Volg het introductieprogramma om met plezier deel te nemen aan onze WOD's (Workouts Of the Day).

CrossFit Beginner

Deze CrossFit-les is speciaal voor de beginnende CrossFitter. In deze les worden de basisvaardigheden aangeleerd en start je rustig met het opbouwen van de intensiteit en belasting.

CrossFit Special

De Special-les staat in het teken van techniek en mobiliteit. Tijdens deze les wordt aandacht besteed aan de uitvoering van de oefeningen, de zogenaamde skilltraining. Ook worden verschillende oefeningen gedaan om lenigheid en mobiliteit te verbeteren. een absolute voorwaarde voor elke CrossFitter!

CrossFIt HERO

De CrossFit Benchmark Workout "the Heroes" zijn vernoemd naar gesneuvelde militairen en politieagenten die worden herdacht door een Workout of the Day (WOD) naar hen te vernoemen. De WOD's hebben een naam, zoals MURPH, JOSH of RANDY. Bij het uitvoeren van deze WOD zet je een tijd neer. De eerst volgende keer dat je dezelfde WOD doet probeer je je tijd te verbeteren.

Daarnaast zijn er Benchmark Girls, vernoemd naar verschillende orkanen, zoals ANGIE, KAREN of CHELSEA.

Het doel van al deze WOD's is om voor jezelf te bepalen of je fitter bent geworden. Dit doe je door de WOD eens in de zoveel tijd te herhalen en de tijden waarin je deze hebt voltooid te vergelijken.

Pilates

Een training voor het hele lichaam. De nadruk ligt op correcte ademhaling en balans tussen kracht en souplesse. Sleutelwoorden zijn: evenwicht, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en rug training voor mensen met rugklachten.

Hot Yoga

Bij Hot Yoga wordt de lesruimte verwarmd naar een temperatuur boven 35 graden Celsius. Door deze warmte is de kans op spierblessures kleiner en kan een grotere mate van flexibiliteit worden bereikt. Door de warmte neemt de transpiratie toe en worden veel afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd.

Easy Yoga

De perfecte les voor mensen die willen beginnen met Yoga. Ook is deze Yoga-les zeer geschikt voor mensen met  fysieke klachten zoals reuma, artrose of rugklachten.

Zumba

Een swingende cardio fitness workout uit Amerika. Bewegen op opzwepende Latijns Amerikaanse ritmes van salsa, merenque of zouk. Deze workout zorgt voor calorieverbruik, en spieropbouw. Dit allemaal zonder ingewikkelde danspasjes en heel toegankelijk.

Strong By Zumba

Strong by Zumba is een combinatie van HIIT (High Intensity Interval Training) met krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleid door opzwepende, pittige muziek. Het is geen dansprogramma van Zumba; de oefeningen worden gesynchroniseerd met de muziek en het tempo leidt de intensiteit. Dit is een pittige les met hoge calorieverbranding!

Spinning

Een intensieve workout voor opbouw en onderhoud van conditie. Je verbruikt veel calorieën. Spinning is ook een uitstekende voorbereiding voor het buiten fietsen. Dankzij variatie in de belasting, onze ervaren instructeurs en stimulerende muziek is spinning de ideale manier om in vorm te komen en te blijven. Gedurende de hele workout fiets je op geleide van je hartslag, die wordt geregistreerd via het Polar Cardio GX systeem.

Start to Spin

Een groep workout om geleidelijk conditie op te bouwen en veilig calorieën te verbranden, Een gecontroleerde aerobe training zonder piekbelasting met stimulerende muziek waarbij verzuring (bijna) niet kan optreden. Ook geschikt als herstel training na een zware (fiets-)inspanning.

Berg clinic

Een groepsworkout waarin het opbouwen van kracht centraal staat. Een gecontroleerde training, waarbij het fietsen in heuvelachtig en bergachtig terrein gesimuleerd wordt. Wekelijks via een bekende of minder bekende virtuele route, zoals beklimmingen uit de Tour de France, Giro d’Italia en de Vuelta.

Spinning Special

Een wat langere spinningles (1,5 uur) waarbij spinning in combinatie met plezier centraal staan. Deze les wordt elke eerste vrijdag van de maand gegeven . Meestal is er een ‘thema’ verbonden met deze spinningles, zoals spinning op rockmuziek, spinning in combinatie met een Quiz enzovoort. Naast de nodige conditie is een goed humeur een vereiste voor een succesvolle Spinning Special.

Hardlopen

Geschikt voor de startende en meer ervaren lopers. Een ideale buiten workout waarbij je veel calorieën verbruikt. Wil je starten met hardlopen of trainen voor een hardloopevenement train dan mee. Naast trainingen wordt ook veel informatie om verantwoord en veilig te trainen gegeven.

FBP, Fysio beweeg Programma

Dit zijn beweegprogramma’s voor speciale doelgroepen. De beweegprogramma’s staan los van het lidmaatschap, maar kunnen afhankelijk van de zorg verzekering (gedeeltelijk) vergoed worden. Bekijk meer over onze beweegprogramma's of vraag aan de balie voor meer informatie.

Kick 'n Fun

Een conditionele boks-training, voor zowel mannen als vrouwen, waarbij plezier en conditie centraal staan.

 

 

Behandelingen & advies op maat!

Geen wachtlijsten, u kunt altijd  binnen 24 uur bij ons terecht.

Maak direct een afspraak

Gratis proefweek fitness

Contact

ProActief Fysiotherapie
Trekweg 51
1338 GA Almere,
Telefoon: 036 711 5381
E-mail: info@proactief-sport.nl

Contact

Openingstijden

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag09:00 – 15:00
  • Zondag09:00 – 15:00