Uw personal trainer in Almere

Een personal trainer van ProActief in Almere maakt het verschil bij het snel en efficiënt behalen van uw fitnessdoelen. Wij begeleiden u stap voor stap naar een gezonde leefstijl, al vanaf € 22,50. Daarbij kiezen we een juiste balans tussen training en uw grenzen, zodat u snel resultaat boekt. Een personal training bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Training

  De basis van een gezondere levensstijl is het resultaatgericht trainen binnen de grenzen van uw kunnen. Een personal trainer stelt een trainingsplan op die volledig op uw wensen en mogelijkheden is afgestemd.

 • Coaching

  Motivatie en het behalen van doelen is nodig om uw gestelde doelen te behalen. Onze personal trainers geven u praktische tips en aanwijzingen om de motivatie hoog te houden. Zo coachen wij u naar een gezondere leefstijl.

 • Leefstijl

  Voeding speelt een grote rol in personal training en het behalen van uw doelen. Of u nu wilt afvallen of uw spiermassa wilt vergroten. Zo behaalt u niet alleen uw doelen, maar behoudt u ook uw geboekte resultaten voor de rest van uw leven.

Onze personal trainers hebben veel ervaring opgedaan in de topsport, waardoor u verzekerd bent dat u op een verantwoorde manier wordt getraind. Daarnaast zorgt personal training er voor dat u zich sterker voelt en dat prestaties in de sportschool of op het werk ineens als vanzelf komen. Nieuwsgierig of het iets voor u is? Probeer een gratis proefweek en ontdek het zelf!

Tarieven

De tarieven voor personal training bij ProActief in Almere zijn gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden.

Onbeperkt fitnessen en groepslessen Iedere dag fitnessen en groepslessen (tussen 08:00-16:00 uur) Onbeperkt fitnessen en groepslessen (12-24 jaar)
Drie maanden fitness € 40,- € 32,50 € 27,50
Zes maanden fitness € 37,50 € 30,- € 25,-
Een jaar fitness € 35,- € 27,50 Op aanvraag
Twee jaar fitness € 30,00 € 22,50 Op aanvraag

Personal training bij Proactief in Almere

Met een personal trainer van ProActief bent u verzekerd van:

 • Effectieve trainingsmethodes
 • Uitdagende trainingen
 • Training op maat
 • Meer plezier tijdens het trainen
 • Blijvende motivatie om te gaan

Bij ProActief sport u in moderne en ruim opgezette zalen. U heeft daarbij uitgebreide cardioapparatuur zoals fietsen, crosstrainers, treadclimbers, roeimachines en handbikes tot uw beschikking. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de krachtapparatuur waar u alle spiergroepen kunt trainen. De kleedkamers zijn uitgerust met codekluisjes voor het opbergen van uw waardevolle spullen en na de training heeft u de mogelijkheid om te douchen. Voor een ontspannen afsluiting van de personal training mag u gratis gebruik maken van onze sauna. Daarnaast kunt u tegen betaling gebruik maken van onze zonnebank of koanfloat.
Ontdek meer over onze wellnessmogelijkheden.

Leefstijl en voeding

Naast trainingen op maat geven wij u ook voedingsadvies. Om uw ideale streefgewicht te bereiken is een goed voedingspatroon van groot belang. Wij analyseren eerst samen met u wat uw huidige eetpatroon is en kijken waar de verbeterpunten liggen. Aan de hand van deze verbeterpunten stellen wij voor u een persoonlijk voedingsadvies op. Ook kunt u met een verwijzing van uw huisarts terecht bij onze diëtist.

Personal training en fysiotherapie

Bij aanvang van het trainen onder begeleiding bekijken we uw algehele gezondheid. Bij blessures of pijnklachten bespreken wij met onze fysiotherapeuten welke behandeling of trainingsmethode gewenst is. Indien nodig kunt u binnen 24 uur terecht bij één van onze fysiotherapeuten.
Lees meer over fysiotherapie.

Onze personal trainers

De personal trainers van ProActief hebben vele jaren ervaring in de topsport. Daarnaast houden wij onze kennis op peil door het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van personal training. Zij stellen zich graag aan u voor:

ProActief
Trekweg 51
1338 GA Almere
036 711 5381

Maak kennis met onze personal trainers en ervaar een verantwoorde manier van sporten en bewegen. Neem contact met ons op door te bellen naar 036 711 5381 of vul onderstaand formulier in voor een gratis proefweek.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Personal trainer

 • Al vanaf €22,50
 • Training op maat
 • Meer plezier en motivatie

Behandelingen & advies op maat!

Geen wachtlijsten, u kunt altijd  binnen 24 uur bij ons terecht.

Maak direct een afspraak

Gratis proefweek fitness

Contact

ProActief Fysiotherapie
Trekweg 51
1338 GA Almere,
Telefoon: 036 711 5381
E-mail: info@proactief-sport.nl

Contact

Openingstijden

 • Maandag08:00 – 22:00
 • Dinsdag08:00 – 22:00
 • Woensdag08:00 – 22:00
 • Donderdag08:00 – 22:00
 • Vrijdag08:00 – 22:00
 • Zaterdag09:00 – 15:00
 • Zondag09:00 – 15:00