Podoloog / psycholoog / diëtist

ProActief biedt multidisciplinaire zorg. Dit betekent dat wij vanuit verschillende zorgaanbieders door middel van samenwerking passende zorg kunnen bieden. Binnen de sport-, en gezondheidsclub heeft u naast het volgen van het leefstijlplan de mogelijkheden om afspraken te maken met een fysiotherapeut, diëtist, podoloog en een (sport)psycholoog. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende zorgaanbieders. Alle zorg wordt geboden bij ProActief. De verschillende disciplines werken nauw samen.

Podoloog

Onze voeten zijn zeer belangrijk! We lopen er heel ons leven op. Het zijn onze bewegingsapparaten en het is dus belangrijk dat we soepel lopen zodat ook de rest van ons lichaam hierdoor een correcte houding heeft. Klachten aan knieën, heupen en/of rug kunnen voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten.

Lees Verder

Psycholoog

ProActief werkt samen met Ruben Dekker, sportpsycholoog VSPN® en oprichter van het bureau Top Consultancy & Coaching. Ruben Dekker combineert onderzoekstechnieken en mentale training om een atleet, coach, sportteam, bond en/of sportorganisatie te adviseren en te coachen in de ontwikkeling tot onafhankelijke topper.

Lees Verder

Diëtist

Gezonde voeding is lekker en kan ook heel simpel toegepast worden. ProActief werk daarom samen met Simple Food. Geen ingewikkelde diëten of adviezen die lastig in te voeren zijn in het dagelijks leven. Gewoonweg simpele & gezonde voeding.

Lees Verder

Behandelingen & advies op maat!

Geen wachtlijsten, u kunt altijd  binnen 24 uur bij ons terecht.

Maak direct een afspraak

Gratis proefweek fitness

Contact

ProActief Fysiotherapie
Trekweg 51
1338 GA Almere,
Telefoon: 036 711 5381
E-mail: info@proactief-sport.nl

Contact

Openingstijden

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag09:00 – 15:00
  • Zondag09:00 – 15:00