Groepslessen

Plezier hebben en verschil in intensiteit

Met de groepslessen bij ProActief in Almere motiveert u elkaar waarbij samen sporten gezellig is. U wilt niet voor elkaar onderdoen, waardoor u in staat bent nog net even dat extra schepje er bovenop te doen.

ProActief in Almere heeft groepslessen voor verschillende niveaus. Door het uiteenlopende aanbod wordt ook snel duidelijk welke lessen dicht bij uw interesse liggen of aan welke lessen u nog moet wennen.

Dit wil zeggen dat wij naar buiten gaan en een complete training voor ieder niveau verzorgen. Kunt u al goed hardlopen en wilt u uw prestaties verbeteren of heeft u altijd al graag goed willen leren hardlopen? Wij gaan uit van de individuele wensen en mogelijkheden.
Groepslessen bij ProActief zijn verdeeld in 3 categorieën; Power, fun en zen.

 

Groepslesrooster vanaf 1 oktober 2017

* - Spinning ALK: deze Spinningles wordt mede mogelijk gemaakt door ALK en is toegankelijk voor alle leden van ProActief.

** - Spinning special: Elke eerste vrijdag van de maand. Een extra lange Spinningles met wisselende thema's en instructeurs.

Power

Dit zijn dynamische lessen waarin u uw energie kwijt kunt. Leef uzelf helemaal uit tijdens spinning, of één van onze andere powerlessen, zoals Strong By Zumba of CrossFit.

Fun

Is gezelligheid en plezier in combinatie met dans en passie belangrijk voor u? Dan is een les als zumba echt geschikt. Het gehele lichaam trainen in de gezellige entourage van salsa, merengue, zouk en nog vele andere melodieuze en opzwepende muziekstijlen.

Zen

Werk op een ontspannende manier aan lichaam, geest en innerlijke rust. Het zijn de ideale lessen om rust te vinden en even weg te zijn van de hedendaagse stress. Wij bieden o.a. (Hot-)Yoga en Pilates.

Klik voor het volledige groepsles rooster of voor een uitgebreide beschrijving van ons groepslesaanbod.

Gratis Proefweek Fitness

Wilt u het geheel vrijblijvend proberen? Dat kan nu met een gratis proefweek fitness.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Behandelingen & advies op maat!

Geen wachtlijsten, u kunt altijd  binnen 24 uur bij ons terecht.

Maak direct een afspraak

Gratis proefweek fitness

Contact

ProActief Fysiotherapie
Trekweg 51
1338 GA Almere,
Telefoon: 036 711 5381
E-mail: info@proactief-sport.nl

Contact

Openingstijden

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag09:00 – 15:00
  • Zondag09:00 – 15:00