Actief & zwanger

Begeleid sporten tijdens en na de zwangerschap

Actief&Zwanger is een programma waarbij je door een speciaal opgeleide Personal Trainer begeleid wordt bij het sporten tijdens en na je zwangerschap. Je krijgt hulp bij het uitvoeren van oefeningen die je lichaam sterk en stabiel houden. Dit is bijvoorbeeld handig om goed te kunnen blijven lopen en andere dagelijkse handelingen goed uit te kunnen blijven voeren.

Met Actief & Zwanger kun je er voor zorgen dat je fit blijft/wordt in je zwangerschap zodat je minder kans hebt op bijvoorbeeld rug- en bekkenklachten, maar ook beter voorbereid bent op de bevalling, meer kans hebt op een voorspoedige bevalling en sneller herstelt na de bevalling.

Programma van fysiotherapeuten, oefentherapeuten en verloskundigen

Het programma Actief&Zwanger is ontwikkeld door ProActief, in samenwerking met Het Geboorte-Atelier. Hierbij is de kennis van fysiotherapeuten, oefentherapeuten en verloskundigen samengevoegd. Op deze manier kunnen wij u de beste begeleiding bieden tijdens uw zwangerschap. Indien je tijdens jouw zwangerschap fysieke klachten ontwikkeld kunnen wij je adviseren of doorverwijzen indien dat nodig is. Ook kun je voor al jouw vragen met betrekking tot voeding terecht bij onze diëtiste.

Sport voor en na de bevalling

Actief&Zwanger is te verdelen in twee producten:

  1. Actief&Zwanger voor de bevalling.
  2. Actief&Zwanger na de bevalling; Back in shape!

Bij Actief&Zwanger voor de bevalling wordt je tot +/- 3 weken voor de bevalling één maal per week door een Personal Trainer begeleid bij het sporten. Naast de Personal Trainingen mag je onbeperkt komen sporten.

Bij Actief&Zwanger na de bevalling wordt je ook begeleid bij het sporten. In de eerste 6 tot 8 weken na de bevalling krijg je oefeningen mee die je thuis zelfstandig uit kunt voeren. Deze oefeningen worden voor de bevalling met je doorgenomen. Na 6 tot 8 weken vervolg je het sporten bij ProActief. Hier wordt je vervolgens één maal per week door een personal trainer begeleid bij het opbouwen van de trainingsintensiteit. Naast de Personal Trainingen mag je onbeperkt komen sporten. In totaal wordt je zo’n 3 maanden na de bevalling begeleid door een gespecialiseerde Personal Trainer. Aansluitend kun je de trainingen vervolgen met ons reguliere leefstijlplan.

Je kunt op elk gewenst moment instromen in het programma Actief&Zwanger, zowel voor als na de bevalling. Wij adviseren ten minste een programma van 3 tot 6 maanden te volgen.

Hoe kan ik beginnen met Actief&Zwanger?

Je kunt je inschrijven deze link. Indien je via onze website inschrijft bespaar je €25,- inschrijfgeld! Je kunt ook bij ons langs komen en je bij de balie inschrijven. Hier geldt geen korting van €25,- op het inschrijfgeld.

Als je ingeschreven bent dan maken we meteen een aantal afspraken. Tijdens de eerste drie afspraken worden testen uitgevoerd, zoals een hartfilmpje, een fit en vitaaltest en een conditietest. Daarnaast krijg je een intake bij een oefentherapeut Mensendieck. Hierna krijg je  elke week een half uur met een speciaal opgeleide Personal Trainer een training en een trainingsschema waarmee je naast de Personal Training zelf aan de gang kan.

Schrijf je direct in!

Heb je nog vragen over Actief&Zwanger neem dan contact op met onze receptie: telefoonnummer 036-7115381.

Wat zijn de kosten van Actief&Zwanger?

Voor het programma betaal je onze reguliere lidmaatschapskosten en kosten voor een clubkaart á €15,-. Vanwege de uitgebreide intake rekenen wij €30,- toeslag voor het programma. Wij bieden een korting van €25,- aan voor het inschrijfgeld indien je je inschrijft via de website van ProActief.

Schrijf je direct in!

Behandelingen & advies op maat!

Geen wachtlijsten, u kunt altijd  binnen 24 uur bij ons terecht.

Maak direct een afspraak

Gratis proefweek fitness

Contact

ProActief Fysiotherapie
Trekweg 51
1338 GA Almere,
Telefoon: 036 711 5381
E-mail: info@proactief-sport.nl

Contact

Openingstijden

  • Maandag08:00 – 22:00
  • Dinsdag08:00 – 22:00
  • Woensdag08:00 – 22:00
  • Donderdag08:00 – 22:00
  • Vrijdag08:00 – 22:00
  • Zaterdag09:00 – 15:00
  • Zondag09:00 – 15:00